А ви вже купили справжню ялинку? Лісівники Вінниччини продовжують реалізацію новорічних дерев

personАвтор:  пресслужба ВОУЛМГ
access_time29.12.2020 19:48 categoryЗагальні новини
Головний атрибут різдвяно-новорічних свят – це справжня жива ялинка. Цього року новорічне дерево особливо актуальне, адже в умовах пандемії рекомендується святкувати у тісному колі рідних. А лісівники Вінниччини виростили для мешканців області на спеціальних ділянках (шкілках, плантаціях) найкращі новорічні дерева у достатній кількості! 
На сьогодні по всіх лісгоспах Вінниччини зростає 1,1 млн. шт. новорічних дерев різного віку! Усього на цих новорічних плантаціях готові для реалізації покупцям 92 тис. шт. дерев сосни звичайної, 84. тис. шт. сосни кримської, 196 тис. шт. ялини єворопейської, 28 тис. шт. ялиці білої.
Цього року для заготівлі новорічних дерев держлісгоспами Вінниччини встановлено ліміт на 28 тис. шт. новорічних дерев. Заплановано реалізувати 15400 шт. новорічних дерев.
У ході кампанії з реалізації новорічних ялинок станом на 29 грудня 2020 р. держлісгоспи Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства реалізували 13159 шт. ялинок та сосен. Таким чином виконано план на 84%.
На сьогодні найбільше ялинок та сосен реалізували ДП «Бершадський лісгосп» (2132 шт.), ДП «Могилів-Подільський лісгосп» (1545 шт.), ДП «Іллінецький лісгосп» (1521 шт.). Найкраще виконання плану – в іллінецьких лісівників! А це на сьогодні 152 відсотки!
Середня реалізаційна ціна новорічного деревця по підприємствах цього року становить 111 грн.
Бережіть здоров’я - зустрічайте Новий Рік та Різдво вдома, у тісному родинному колі, а будинок прикрасьте обов’язково натуральною, живою, корисною ялинкою від лісівників Вінниччини!
Ще можна встигнути придбати новорічне дерево для своєї родини! Тож не баріться – старий рік минає, а новий наступає! З прийдешніми святами Вас!