Дорогі бухгалтери лісового господарства Вінниччини!

personАвтор:  пресслужба ВОУЛМГ
access_time16.07.2022 13:22 categoryПривітання
 Прийміть сердечні вітання з професійним святом - днем бухгалтера.
Адже у системі лісового господарства Вінниччини сьогодні працює понад сто бухгалтерів. Тож вітаємо нашу команду професіоналів, наших бухгалтерів та бухгалтерок. Це фахівці, які щодня працюють із цифрами, формулами, програмами, від сумлінної та відповідальної роботи яких залежить добробут підприємств та працівників. Бухгалтерська служба – це незамінна та цінна цеглинка у міцному фундаменті успішного та стабільного підприємства. А особливо сьогодні, в умовах воєнного стану, у нелегкі часи протистояння російському загарбнику, ваша праця удвічі важливіша. Адже сьогодні, як ніколи, цінується впевненість у завтрашньому дневі, благополуччя українських родин. Тому наші лісівничі бухгалтери і сьогодні щодня виходять на роботу, забезпечуючи вчасність нарахувань, видатків, звітність, фінансовий контроль.
Шановні наші бухгалтери! Бажаю сьогодні вам, у першу чергу, мирного неба над головою, віри в нашу спільну Перемогу над ворогом, терпіння, сил, Божого заступництва!
Віримо в наші Збройні Сили України - і працюймо разом, єдиною командою, на благо лісового господарства Вінниччини, зміцнюймо фінансове становище держави, ростімо ліси для майбутніх поколінь вільних демократичних українців, сумлінно працюймо на Перемогу України! Хай робота буде улюбленою, хай колеги цінують та поважають ваш нелегкий труд. Бажаю здоров’я та миру у ваших родинах, радості у щоденних турботах, здійснення найзаповітніших мрій.
З повагою Анатолій Бондар, начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства.