Дорогі колеги – лісівники, шановні жителі Вінницької, Кіровоградської, Черкаської областей!

personАвтор:  ЦЗУУ ЛМГ
access_time16.04.2023 15:55 categoryПривітання
 
Христос Воскрес! В наші домівки входить світле і життєстверджуюче свято Великодня. Входить в особливі дні героїчної боротьби українського народу проти російського загарбника! Ми звертаємо до всесильного Бога свою тверду віру у Велику Перемогу над російським агресором. З нами Правда, з нами Бог! Він Воістину Воскрес!
Сьогодні ми просимо Всевишнього дати здоров’я нашим воїнам, послати їм мужність і терпіння, силу і мудрість, щоб достойно перебороти ворога. Нехай Бог прийме щиру молитву і подяку нашу за безмежне милосердя до Збройних Сил України!
Низький уклін вам, наші дорогі захисники, за доблесть, мужність! Бажаємо вам міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні, благополуччя. Нехай Всевишній оберігає ваші сім’ї, посилає вам радість нового дня, добро, допоможе перебороти всі труднощі воєнного часу!
Ми просимо Бога благословити нашу Батьківщину, колег-лісівників, працівників підприємств лісового господарства Центрально-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, їхні сім’ї, родини, послати їм здоров’я, довголіття, щастя!
Дорогі колеги – лісівники, шановні жителі Вінницької, Кіровоградської, Черкаської областей! З Великоднем вас! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
З повагою Сергій Перов,
 начальник Центрально-Західного міжрегіонального
 управління лісового та мисливського господарства