Дотримання законодавства при веденні лісового господарства, наповнення бюджетів, створення й збереження робочих місць – спільне державне завдання ОВА і філій ДП «Ліси України»

personАвтор:  ЦЗМУЛМГ
access_time16.05.2023 15:11 categoryЗагальні новини
 

 

Перший заступник начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Павло Конопко 11 травня 2023 року
провів нараду з питань розвитку лісової галузі на Кіровоградщині.
У нараді взяли участь начальник Центрально-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Сергій Перов, директор департаменту екології та природних ресурсів облвійськадміністрації В’ячеслав Дубровський, відповідальні працівники апарату Центрально-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, директори філій “Голованівське лісове господарство”, “Долинське лісове господарство”, “Оникіївське лісове господарство”, 
“Чорноліське лісове господарство” ДП «Ліси України» Костянтин Гончаренко, Олег Середюк, Сергій Слюсаров, Микола Бас.
Директори філій проінформували про роботу очолюваних підприємств в умовах воєнного стану, про хід реформування лісової галузі та виконання програми Президента України «Зелена країна». 
Заступник начальника Центрально-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Лариса Романська проаналізувала роботу філій з питань оформлення і видачі дозвільних документів у галузі лісового та мисливського господарства. Учасники наради розглянули проблемні питання у сфері землекористування філіями. 
Павло Конопко акцентував увагу присутніх на тому, що ведення лісового господарствах в умовах воєнного стану, під час реформування лісової галузі потребує особливого підходу. Для облвійськадміністрації важливо налагодити співпрацю та зворотний зв'язок з філіями ДП «Ліси України». Адже наповнення бюджетів, створення й збереження робочих місць – спільне державне завдання. В умовах війни особливої уваги потребує і екологічна складов а в роботі філій ДП «Ліст України», які знаходяться на території Кіровоградської області. 


Центрально-Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства