Гуманітарний автопотяг від лісівників України вирушив із Вінниччини на Херсонщину

personАвтор:  Пресслужба Вінницького ОУЛМГ
access_time11.12.2022 13:52 category
 
Разом ми – сила! Незламні, нескорені, непереможні українці протистоять ворогу десятий місяць. Кожен із нас виконує свою роботу, не забуваючи про підтримку та доброчинність. Постійно надають допомогу нашим доблесним воїнам та мешканцям деокупованих, прифронтових територій і лісівники Вінниччини.
З Вінниці на Херсонщину вирушив своєрідний гуманітарний автопотяг. На базі ДП «Вінницький лісгосп» (директор Попельнюк В.В., головний лісничий Ільченко Є.В.) створено логістичний центр, до якого звозили гуманітарну допомогу від лісгоспів Вінницького, Волинського, Житомирського, Івано-Франківського, Львівського, Рівненського, Тернопільського обласних управлінь лісового та мисливського господарства.
Для лісівників ДП «Великокопанівське лісомисливське господарство» та мешканців Херсонщини колеги-лісівники зібрали 800 листів шиферу, 8 електричних генераторів із пальним, скло, цвяхи, «буржуйки», ліки, продукти харчування, гігієнічні засоби тощо. Керівництво ДП «Тульчинське ЛМГ» (директор Дан М.М., головний лісничий Кілимник Г.П.) замовило автопотяг, який перевіз цей вантаж загальною вагою 20 тонн, організувало та оплатило транспортування зібраної спільної допомоги.
Бажаємо нашим непереможним і сильним херсонцям якомога швидше відбудуватися, відновитися морально та матеріально від руйнувань, завданих російськими окупантами, повернутися до звичного життя. Йдемо разом до Перемоги! Слава Україні!