Лісівники Вінниччини – з теплом до Армії

personАвтор:  Пресслужба Вінницьке ОУЛМГ
access_time26.10.2022 20:27 categoryЗагальні новини
 
Вісім місяців Україна у жорстокій війні виборює своє право на Незалежність. І поки наші воїни найвищою ціною захищають правду, честь, волю на передовій, у тилу кожен із нас кожен виконує свою роботу.
Лісівники Вінниччини цього року в умовах воєнного стану посадили ліси, провели усі догляди, забезпечили опалювальний сезон дровами, зміцнюють економіку України. А також волонтерять, допомагаючи як колегам із постраждалих від воєнних дії областей, так і захисникам на передовій.
За 9 місяців держлісгоспами області перераховано 5,2 млн. грн. військового збору.
100 працівників лісового господарства області захищають рідну державу на передовій, 160 – в територіальній обороні.
У тісній співпраці з Вінницькою обласною військовою адміністрацією та в погодженні з Держлісагентством України на потреби ЗСУ вінницькими лісівниками відправлено 7,4 тис. кубометрів деревини, 21 автомобіль. Передано на потреби фронту 3150 літрів пально-мастильних матеріалів.
Кожен держлісгосп на потреби ЗСУ перераховує одноденний заробіток своїх працівників. Майже два мільйони гривень адресної грошової допомоги лісівники Вінниччини перерахували херсонським і київським лісівникам.
Адже для лісівників Вінниччини святий обов’язок сьогодні - допомагати нашій найкращій армії, допомогти тим лісівникам. Тільки спільною працею, вірою та боротьбою ми переможемо та виженемо назавжди російського окупанта!

#з_теплом_до_армії