Проведено перевірку готовності особового складу та техніки до пожежонебезпечного періоду

personАвтор:  ЦЗУ ЛМГ
access_time25.04.2023 15:14 categoryЗагальні новини
На виконання наказу ДАЛРУ Центрально-Західним міжрегіональним управлінням лісового та мисливського господарства спільно з ДСНС проведено перевірку стану готовності до пожежонебезпечного періоду філій, які координуються Центральним лісовим офісом у Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській областях. 
Під час перевірки було оглянуто лісові пожежні станції, пожежно-спостережні вежі, в т. ч. оснащені ТСС (телевізійними системами спостереження), пожежну техніку, протипожежні водойми, обладнані пірсами для відбору води,. комплектацію пунктів зосередження протипожежного інвентаря й спорядження, запаси пально-мастильних матеріалів, комплекс попереджувальних протипожежних заходів.
Також перевірено наявність у лісокористувачів планів залучення сил і засобів, інструкцій взаємодії з підрозділами ДСНС, порядок здійснення моніторингу та патрулювання лісових масивів.
Перевіркою встановлено, що в цілому філії, які координуються Центральним лісовим офісом, готові до пожежонебезпечного періоду з метою попередження,і оперативного виявлення та ліквідації лісових пожеж.