Щиро вітаємо із ювілеєм ветерана лісового господарства Ковальова Василя Климентійовича!

personАвтор:  пренсслужба
access_time16.03.2022 19:10 categoryПривітання
 
Сьогодні, 16 березня, відзначає 70-річчя ветеран лісового господарства Ковальов Василь Климентійович. Ювіляр присвятив все своє життя роботі у лісовому господарстві Вінниччини.
Народився Василь Климентійович у селі Людавка Жмеринського району. Після закінчення школи вступив до Малинського лісотехнічного технікуму. Потім проходив військову строкову службу, по завершенню якої йде працювати у Хмільницький лісгоспзаг (1974-1977 рр.). Паралельно отримує вищу освіту у тодішній Ленінградській лісотехнічній академії, лісоінженерний факультет.
Далі життєва стежина привела ювіляра на роботу в обласне управління. На посаді інженера трудиться до 1991 року. А потім до 1997 року – начальник відділу матеріально-технічного постачання. З 1997 р. по 2002 р. – провідний інженер виробничого відділу ДП «Вінницяліссервіс». З 2002 по 2004 рр. – провідний інженер відділу збуту та експорту лісопродукції.  У 2005 році – начальник відділу лісових ресурсів ВОУЛМГ. Далі працює на посаді начальника виробничого відділу ДП «Вінницяліссервіс». З цієї посади і вийшов на заслужений відпочинок.
Колеги знають Василя Климентійовича як висопрофесійного лісівника, сумлінного працівника, справедливого керівника, великого оптиміста. Його сумлінність була  неодноразово відзначена грамотами та подяками. А ще пам’ятають ювіляра як мудрого наставника для молодих кадрів, доброзичливу людину, людину широкої душі, справжнього друга, хорошого сім’янина.
Тож сьогодні уся лісівнича родина Вінниччини  бажає імениннику мирного неба над головою та міцного здоров’я. А ще - добра і посмішок, щасливих подій і миттєвостей, радісних звісток і свят. Нехай кожен день буде наповнений любов'ю рідних, приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм. Нехай кожен новий день приносить радість, надію, впевненість.
 З роси і води Вам! Многая літа!
З повагою трудові колективи обласного управління лісового та мисливського господарства, держлісгоспів Вінниччини