Спи вічним сном, Герою!

personАвтор:  пресслужба
access_time23.01.2023 23:39 categoryЗагальні новини
Чорною звісткою похоронки прийшло горе і до лісівників Вінниччини. Ця смерть Героя – це перша втрата на полі бою з російськими окупантами і серед тульчинських лісівників, і серед лісівників Вінниччини… Захищаючи рідну Україну, загинув Пустовіт Олександр Васильович, який працював до війни трактористом на заготівлі Заболотненського лісництва філії «Тульчинське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України».
2 травня йому мало би виповнитися 46 років… Але несправедлива війна змусила покинути сім’ю, роботу, рідну домівку і разом із побратимами захищати неньку-Україну, захищати нашу Незалежність, наше право на вільне і мирне життя… Країна-терорист росія обірвала життя Олександра…
Проживав воїн у с. Заболотне Крижопільської громади Тульчинського району. На фронті був механіком-водієм 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти. Віддав життя 18 січня 2023 року під час виконання бойових завдань в південно-східному регіоні м. Бахмут Донецької області, отримавши травми, несумісні із життям…
Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Хай Всевишній допоможе вам пережити цю важку непоправну втрату. Ніякі слова не полегшать чорного горя. Ми пам’ятатимемо вічно імена всіх Героїв, усіх захисників, чиї життя забрала рука московського окупанта. Герої своєю кров’ю, своїми життями виборюють нашу волю. Платять найвищу ціну за наше право жити у власній країні. Ми дякуємо їм усім за те, що сьогодні маємо і що раніше так мало цінували!
Вічна слава та пам’ять захиснику України Пустовіту Олександру Васильовичу!
Герої не вмирають!

Центрально-Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, трудовий колектив філії «Тульчинське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України»