Термобілизну для захисників передали лісівники Вінниччини

person access_time25.11.2022 15:38 categoryЗагальні новини
Лісівники Вінниччини, як і всі українці, підтримують наших найкращих захисників України. І не лише щоденною працею, обов’язковими платежами у вигляді податків, військового збору, передачі деревини та інших матеріальних засобів, а й постійною волонтерською допомогою.
Початок зими, на жаль, надто рано цього року застав наших оборонців на бойових позиціях, в окопах та бліндажах. Тому одне із важливих завдань є збереження їхнього здоров’я, забезпечення теплим одягом. Не останню роль, як усім відомо, у нормальному теплообміні організму людини відіграє якісна термобілизна. Нещодавно лісівники Вінниччини передали нашим захисникам 110 комплектів термобілизни.
Кошти на закупівлю одягу виділили профкоми чотирьох лісгоспів Вінниччини (ДП «Вінницький лісгосп», ДП «Гайсинський лісгосп», ДП «Жмеринський лісгосп», ДП «Тульчинське ЛМГ») та профкоми Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, Вінницької обласної організації профспілки працівників лісового господарства.
Усього на 110 комплектів було зібрано 60 тисяч гривень. Також разом із ними передано на фронт 10 комплектів, придбаних за кошти Андрія Мусійовського, головного спеціаліста відділу використання лісових ресурсів Держлісагентства. Саме з його пропозиції відбулася ця хороша справа, яку підтримав і начальник Вінницького ОУЛМГ Анатолій Бондар.
«Теплий привіт» від вінницьких лісівників уже передали бійцям, які захищають нас сьогодні на Херсонському напрямку.
Працюємо на місцях, допомагаємо ЗСУ, зміцнюємо економіку країни, бо разом ми – сила!
Обіймаємо усіх незламних українців, чекаємо з поверненням наших оборонців! Віримо у Перемогу!
Пресслужба Вінницького ОУЛМГ