Інформація про відповідальних за реєстрацію

учасників Всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом»

Вінницькі лісівники запрошують долучитися до Всеукраїнської акції «ВІДНОВЛЮЄМО ЛІСИ РАЗОМ»

personАвтор:  Пресслужба Вінницького ОУЛМ
access_time03.03.2020 11:09 categoryЗагальні новини
Міністерство енергетики та захисту довкілля спільно з Державним агентством лісових ресурсів, за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування започатковують нову Всеукраїнську акцію «Відновлюємо ліси разом».
У рамках Всеукраїнського марафону зі створення лісів 21 березня, у Міжнародний день лісів, в Україні буде висаджено 5 мільйонів дерев, протягом тижня, з 22 до 29 березня, - 10 мільйонів дерев! У 2020 році Міжнародний день лісів відзначається під гаслом «Ліси та біорізноманіття. Надто цінно, щоб втратити».
Запрошуємо жителів Вінниччини, учнівську та студентську молодь, представників інститутів громадського суспільства, органів влади, засобів масової інформації, державних установ та організацій, бізнесових структур долучатися до акції «Відновлюємо ліси разом».
Ми маємо розуміти важливість лісів для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в Україні, виховання у підростаючого покоління і дорослих шанобливого ставлення до природи.
Акція проводиться одночасно в усіх областях України. У ЗМІ та на веб-сайтах державних лісогосподарських підприємств Вінниччини, обласного управління лісового і мисливського господарства ви знайдете всю необхідну інформацію щодо акції. На веб-сторінках обласного управління лісового та мисливського господарства і держлісгоспів Вінницького ОУЛМГ, на сторінках у ФБ розміщено контактні телефони та електронні адреси працівників лісового господарства, відповідальних за реєстрацію учасників Всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом».
Офіційний сайт Держлісагентства: dklg.kmu.gov.ua
Сторінка в Facebook: www.facebook.com/forestUKR
Офіційний сайт Вінницького ОУЛМГ: vinwood.gov.ua/golovna.html
Сторінка Вінницького ОУЛМГ у Facebook: www.facebook.com/woodvin2017/
Реєстраційна форма для учасників акції: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2UmCEVpUW5giTuflfNAIK6vORA7RN8rWNtFguZMnCtLKLLg/viewform
Сторінка Акції у Facebook: www.facebook.com/Відновлюємо-ліси-разом-110771547193684/