Висловлюємо щирі співчуття!

person access_time14.03.2023 14:07 category
Гірка звістка сколихнула колектив філії «Гайсинське лісове господарство». На 54-ому році раптово пішов з життя головний інженер Щур Микола Миколайович - людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, щира та чуйна, справжній лісівник-професіонал.
Народився Микола Миколайович  31 серпня 1969 року у с. Гранів Гайсинського району Вінницької області в родині лісівників. В 1988 році закінчив Лубенський лісовий технікум та здобув спеціальність техніка лісового господарства. У 1988 – 1990 роках служив  в рядах Збройних Сил. 
Розпочав свою трудову діяльність у Гайсинському держлісгоспі у липні 1990 року майстром лісу Басаличівського лісництва. Через два роки був прийнятий майстром лісу Гайсинського лісництва, з у листопаді 2001 року переведений  помічником лісничого того ж лісництва. З травня 2003 року працював майстром з розкряжування деревини лісопункту. В 2009 року здобув освіту бакалавра лісового і садово-паркового господарства у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. У березні 2015 року призначений головним інженером ДП «Гайсинський лісгосп», а з січня 2023 року – філії «Гайсинське лісове господарство» ДП «Ліси України».
Микола Миколайович був вимогливим до себе та підлеглих, скромним, доброзичливим, уважним до оточуючих. Користувався повагою та авторитетом в колективі та щиро вболівав за стан справ на підприємстві. 
Рідні, друзі, близькі, колеги по роботі запам’ятають його як висококваліфікованого працівника, який дуже добре знав свою справу і гідно її виконував, людину слова, совісті, честі і гідності, вірного товариша і надійного друга, щирого порадника та чуйного помічника, люблячого сім’янина, гарного батька, справжнього чоловіка.
За багаторічну працю та особливі заслуги був неодноразово нагороджений Почесними грамотами Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства та ДП «Гайсинський лісгосп». 
У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних. Найщиріші свої співчуття висловлюємо з приводу непоправної втрати родині покійного. Світлий добрий спомин про Миколу Миколайовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав.
У скорботі низько схиляємо голову та молимося за упокій його душі.
Вічна та світла йому пам’ять.
Трудовий колектив філії «Гайсинське лісове господарство» ДП «Ліси України».